EGAA EAGLES er en klub med ambitioner både på det sportslige og på det sociale område. Vi vil gerne udvikle alle spillere både sportsligt og menneskeligt.

Der skal være plads til alle der gerne vil spille basketball, men vi har en nul-tolerance over for brok og negativ adfærd over for såvel dommere, modspiller og egne spillere.
 EGAA EAGLES basketspillere skal i særdeleshed være kendte for en meget sportslig og positiv adfærd, både til træning og i kampe, såvel på som uden for banen.

Vi er ca. 110  basketballspillere og i vores børne- og ungdomsafdeling er vi ca. 90. Der er et stort sammenhold i klubben. Vi har gode trænere og mange forældre gør en stor indsats som trænere og holdledere, og mange af vores ungdomsspillere er også hjælpetrænere for de mindre hold. Og andre fungerer som dommere ved de mange kampe.

EGAA EAGLES Basketballs hjemmebanekampe foregår i den nye sportshal på Egå Gymnasium.
Egaa Eagles